Klart for bestilling

Riddernes opplæringsprogram «Tvang og makt  i arbeidet med personer med utviklingshemning er nå klart til bestilling fra forlaget Aldring og helse. Ring og bestill på 33 34 19 50 eller send en e-post . Ridderne kan også videreformidle bestillingen hvis det er ønskelig.

Programmet består av en perm for veileder, denne koster kr. 350.-, og inneholder et veilederhefte, en dvd, samt annen relevant informasjon.  I tillegg trenger man et arbeidshefte til hver deltaker.  Et hefte koster kr. 100.- og 5 stk. kr. 450.-

Vi har trukket de tre heldige vinnerne av vervekampanjen på NAFO-seminaret, hvor både nye og gamle mottagere av Budbringeren konkurrerte om 3 eksemplarer av opplæringsprogrammet.  De tre heldige vinnerne er: Linda AaslundMorten Berger og Dag Bjerke.  Vi gratulerer og ber vinnerne om å sende oss en e-post med en postadresse vi kan benytte for å sende opplæringsprogrammet.

Del
Del
Del
Del