Vel overstått påske!

Vi håper dere alle har hatt en fin og solrik påske enten dere har hatt fri eller jobbet.  I perioden mellom nyhetsbrevet for mars og frem til påsken har vi fortsatt arbeidet med nettverksgrupper i Fet kommune og bydel Gamle Oslo.

E-læringsproogrammet som SOR har utviklet vil bli illustrert med flere videosnutter som Ridderne har laget i denne perioden. I overgangen mars/april deltok vi med forelsning på landskonferansen til LVSH (Landssammenslutningen av vertskommuner i det tidligere HVPU). Temaet for forelsningen var utfordringer knyttet til kapittel 4A og utfordringer knyttet til selvbestemmelse. I løpet av konferansen fikk vi også en svært spennende omvisning på Trastad i Kvæfjord (se bilde).

Videre har vi holdt Riddere uten rustning i Ullensaker kommune, kurs nummer to om demens og utfordrende atferd, samt forelest på samarbeidskonferanse i Drammen med teamer som livskvalitet, selvbestemmelse og miljøarbeid.  Siste men ikke minst har vi bidratt med tilrettelegger-tjenester på SORs konferanse om markeringen av HVPU-reformen.

Vi vil oppfordre våre lesere som setter pris på Budbringeren å videresende denne til en eller flere du kjenner og oppfordre til å melde seg på listen.  Vi har nå over 2000 mottakere i hele landet.

Del
Del
Del
Del