Varmen har kommet

En hyggelig og travel vår for Ridderne! I løpet av mai har vi avsluttet «Riddere uten rustning», samt holdt kurset «Det kom som lyn fra klar himmel…!», i Ullensaker kommune.
Vi har fortsatt nettverksgruppene gående i Fet kommune og i bydel Alna har vi holdt «Riddere uten rustning» for 8. gang!!

Videre foreleste Ridderne en dag om alternativer til tvang for ledere og ledende miljøterapeuter fra bydel Søndre Nordstrand.  Som en oppfølging etter kurset i fjor vinter foreleste vi på dagssamling for alle kommunene i Telemark.  Temaet på denne samlingen var internkontroll og kapittel 4A, hvordan bruke meldinger om skadeavvergende tiltak i nødsituasjoner i det forebyggende arbeidet? Et svært spennende og viktig tema.

Av og til kan det være utfordrende å gjennomføre kurs på dagtid. Dette har de tatt konsekvensen av ved Bølstadlia avlastning og omsorgssenter.  Vi har derfor denne gang holdt to dagers kurs om kapittel 4A på kveldstid. Dette var 3. gang vi holdt kurset på Bølstadlia!!

Del
Del
Del
Del