Studietur til London

I slutten av november vil vi i samarbeid med LVSH arrangere en studietur til London over 2-3 dager i slutten av november.  Hovedmålet med studieturen er å besøke konferansen og messen «Learining Disability Today» i London 29. november, en eller to eskursjoner til lokale tilbud og ikke minst nettverksbygging og sosialt samvær.  Vi har et godt samarbeid med lokale ressurspersoner og dette ser ut til å bli et av årets mest spennende studiturer.

Messen vi skal besøke regnes som den største av sitt slag i UK og vi vil møte over 70 ulike utstillere – alt fra tilbydere av boligtjenester, diagnosegrupper, arbeid, kultur, til tekniske og pedagogiske hjelpemidler. Det vil også foregå relevante forelsninger gjennom hele dagen.

Hvis noen allerede har lyst til å melde sin interesse, så ta kontakt med reiseleder Lars Ole Bolneset på e-post.  Vi vil komme med pris og program i løpet av oktober.  Vi vil gjøre turen så billig som mulig, slik at flest mulig skal kunne reise.  Det er begrenset antall plasser og «første mann til mølla»-prinsippet gjelder.

Del
Del
Del
Del