Facebook og E-læring

Det har så langt vært en travel og spennende høst for Ridderne. Siden forrige nyhetsbrev har vi holdt tredagers kurs for Lunner kommune med temaene sosialtjenesteloven kapittel 4A og pasientrettighetsloven kapittel 4A. Mer detaljert om innholdet på kurset kan du lese på vår facebookside www.facebook.com/ridderne. Vi har jobbet en del med denne siden sist og oppfordrer alle våre venner til å besøke siden.

Av andre kurs denne høsten har vi holdt todagers kurs i saksbehandling kapittel 4A. Dette kurset ble arrangert i regi av Helse- og velferdsetaten, Oslo kommune. Ridderne har i denne perioden fortsatt nettverksgruppene i Fet kommune. Dette er en spennende form for bearbeidelse av spørsmål knyttet til makt og tvang. Vi fortsetter vårt veiledningsoppdrag i Telemark og er engasjert i et nytt oppdrag i Hallingdal. 

Del
Del
Del
Del