Studietur til London del 2

I siste nummer av Budbringeren (nr. 33) lovet vi å komme tilbake til et nærmere program og pris.  På grunn av store problemer med å få booket hotelrom, har vi valgt å legge opp til et enklere konsept i år og komme sterkere tilbake neste år.  Da regner vi med å annonsere for studieturen allerede i begynnelsen av september.

Årets opplegg blir at vi reiser over til London om morgenen mandag 28. november.  Den enkelte deltaker sørger selv for å booke og betale sin egen flyreise og transport inn og ut av London.  Vi har et par muligheter for faglige opplegg denne mandagen, men har ikke bestemt noe enda.  Det som er avklart er at vi samles til en gjennomgang av forholdene i England, slik at vi er godt forberedt til messen dager etter.  Kvelden avsluttes med et sosialt opplegg.  Neste dag, tirsdag 29. november besøker vi «Learining Disability Today«.  Dette blir høydepunktet på turen.  Deltakerne vil oppleve mange spennede stands og foredrag.  Etter messen blir det en samling før vi forlater London og tar et kveldsfly hjem til Norge.

Vi har beregnet mat (5 måltider), overnatting, eskursjon/faglig opplegg, administrasjon, hotel, reiseutgifter og messe til ca. 4000.-  I praksis betyr det alle studieturutgifter etter at man har ankommet avtalt møteplass i London på mandag formiddag og frem til avreise fra London tirsdag kveld er inkludert.  Julehandel og alkoholholdig drikke må den enkelte står for selv.

De som er interessert i å være med på studieturen kan melde fra til reiseleder Lars Ole Bolneset innen fredag 4. november.  Vi vil fortløpende registrere påmeldinger og hvis vi ikke klarer å finne nok overnattingsplasser, må vi stenge for flere påmeldinger.  Vi ønsker at gruppen skal bo i umiddelbar nærhet av hverandre, helst på samme hotel.

Del
Del
Del
Del