Livsfortellinger

Rett fra hjertet er et spennende dokumentarprosjekt om kjærlighet, savn, glede og mestring.
Rett fra hjertet var et livsminneprosjektet som ble startet av Eli Lea og Hanne Jones i Flimmer Film AS høsten 2010. Boken kan ses i sin helhet på Blurb. Der kan du også kjøpe boken.

Prosjektet ble utviklet og gjennomført i samarbeid med Norsk forbund for utviklingshemmedes lokallag i Bergen (nfunorge.no) og Håstein seniorsenter og Myrdal seniorsenter i Bergen.  Du kan finne en video fra prosjektet i Riddernes faghylle under Video. Videoen gir et godt inntrykk av metoden og varer i 24 minutter.

Som en del av prosjektet har vernepleier og forsker Britt-Evy Westergård ved Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse, skrevet et hefte om livsfortellingen som metode i arbeid med mennesker med utviklingshemninger.  DU kan finne heftet i Riddernes Faghylle under Materiell og lover – Diverse.

Ønsker du informasjon om prosjektet ta kontakt med prosjektleder Eli Lea på eli@flimmerfilm.no eller telefon 99441414.

Del
Del
Del
Del