«Detektiv Downs» skriver verdenshistorie

Landets kommende filmstjerne Svein Andre Hofsø Myhre, er verdens første hovedrolleinnehaver med Downs syndrom skriver seoghør.no.

– Jeg forventer med at alle folk kommer til å se filmen og at de liker filmen. Og jeg håper at den blir en suksess, kanskje den blir nominert i Haugesund filmfestival til neste år. Det er spennende og morsomt og vite at jeg er d en første som har Downs syndrom som har hovedrollen i en ordentlig spillefilm. Det er så kjempestort. Det er takket og være min kontaktperson på Fønix Kompetansenett i Sandefjord , Beate Johannessen som har gjort sånn at det ble meg. Jeg er kjempeglad for at jeg har Beate som fikser ting slik at jeg fikk hovedrollen i en slik film som dette. Sier Svein Andre Hofsø Myhre til Ridderne.

Les mer om «Detektiv Downs» hadde personlig trener på Detektiv Downs

Del
Del
Del
Del