Aktiv og sunn ferie for utviklingshemmede

Ridderne AS har påtatt seg ansvaret for å koordinere en eller to piloter med inntil 15 reisedeltakere for å se nærmere på muligheten for arrangere billige, aktive og sunne ferieturer for utviklingshemmede til Spania.  Av praktiske årsaker så tenker vi oss deltakere fra Asker og Bærum til piloten.

Det er inngått et samarbeid med spanjoler og nordmenn i Torrevieja for å ta i bruk lokale krefter og i samarbeid med spanske utviklingshemmede.  Det er planer om å ta i bruk både idrettsanlegg og egne lokaler for matlaging.  Blant de som er med på dette prosjektet er Daniel Plaza Montero som under OL i 1992 i hjembyen Barcelona vant gull på 20 km kappgang og den Argentinske proffbokseren Emiliano Casal som trenes av den norske treneren Ulf Johansen som tidligere har trent både Steffen Tangstad og Ole Klemetsen. Bare for å nevne noe.

Det er ønskelig å komme i kontakt med andre som vil være med å samarbeide om prosjektet og hvordan det kan se ut i fremtiden.  Riddernes bidrag til prosjektet vil være å jobbe med den pedagogiske delen knyttet til fysisk aktivitet og kosthold/matlaging.  Har du derfor noe å bidra med eller vil kjenner noen aktuelle deltakere til en av pilotene, så ta kontakt på post@buhn1s6nugez2wge.prev.site  Hvis vi får det til, vil vi gjennomføre den første piloten i begynnelsen av april.  Pilotene vil vare i 8 dager og koste ca. kr. 12.500.- inkludert alt.  Det blir med to turledere og to assistenter på pilotene, alle norske. Hvis ikke alt går etter planen, så satser vi på å gjennomføre pilotene til høsten.

Del
Del
Del
Del