Aktiv Spaniaferie – kjenner du noen som vil være med på piloten?

Riddernes planer om å kunne tilby mennesker med utviklingshemming en billig, aktiv og mest mulig selvstyrt ferie nærmer seg en realitet.
Planen er at piloten skal foregå i september og vare i 8 dager. Aktuell reisedag er mandag 15. september, med hjemreise mandag 22. september.
Det er plass til inntil 30 deltakere og prisen per deltaker vil tilsammen være kr. 12.000.-  Dette vil dekke alle utgifter (reise, overnatting, mat, aktiviteter, osv) bortsett fra lommepenger.  De praktiske detaljene kommer vi snart tilbake til.

Vi ønsker deltakere fra Asker og Bærum, for lettere å ha kontakt med deltagerne, både før og etter piloten.  Vi kjenner også mange aktuelle deltakere fra disse to kommunene.  Deltagerne må i utgangspunktet kunne reise alene, men det vil være med hjelpere fra Norge, samt mange støttepersoner som allerede bor i Spania.  Vi er i gang med å etablere et samarbeid med den Norske skolen, utviklingshemmede i området, nordmenn i området osv.
Det er også en ide at de som reiser skal hjelpe hverandre og sørge for at alle får en så fin og aktiv ferie som mulig.

Grunnen til at tilbudet heter Aktiv Spaniaferie er fordi dette er en tur med mye program. Vi skal prøve ut forskjellige idretter, matlaging, oppdagelsesturer, møte lokalbefolkningen og ha det moro.  De som bare ønsker å ligge på stranden en hel uke, bør ikke melde seg på denne piloten.

I løpet av mai vil vi lage en invitasjon, med nærmere beskrivelse av programmet.  De som allerede nå ønsker å melde sin interesse kan gjøre det på e-post til post@buhn1s6nugez2wge.prev.site  Har du noen spørsmål, kan du ringe Ridderkontoret på 450 28 420, der vil du treffe Steinar og Fridtjof som har vært med å planlegge piloten, besøkt feriemålet og som skal være med som reisehjelpere.  Hotellet vårt heter Costa Blanca Resort og ligger i provinsen Alicante, en kort bussreise fra stranden i Guardamar. Hotellet har egen bowling- og minigolf-bane.  Du finner mange mine bilder på hotellets Facebookside.

Det er også mulighet for å melde sin interesse for deltagelse i 2015, fordi som ønsker det.  Når piloten er evaluert, vil det forhåpentligvis komme flere tilbud om Aktiv Spaniaferie.

Del
Del
Del
Del