Trenger du en brukerforeleser?

Lørdag 09.11.2013 var en gruppe mennesker med nedsatt funksjonsevne samlet i Sandvika i Bærum for å etablere en gruppe med brukerforelesere hvor alle medlemmene har ulike former nedsatt funksjonsevne.
Tanken ved å etablere en slik gruppe er å etablere et nettverk med gjensidig støtte og med fokus på lagbygging.
Vise at man står sterkere når man er sammen i en gruppe og synliggjøre at man er flere i samme situasjon.
Ridderne som står bak ideen om brukerforelesergruppen ønsker at så mange som mulig skal delta og med best mulig geografisk spredning.

Medlemmene som er med i dag er Wenche Jensen. Hun har skrevet en selvbiografi som har tittelen «Mitt liv som utviklingshemmet»

Jørann Hansen er politiker for By- og Nærmiljøpartiet og sakene han han er opptatt av er bl.a. menneskerettigheter og de svake gruppene i lokalsamfunnet.

Martin Sletten Eriksen er opptatt av at beslutningstakere snakker med å lytter til hva som før vedtak fattes og i tillegg er han en aktiv idrettsutøver.

Fridtjof Eilertsen diagnose innenfor autismespekteret og holder foredrag om dette i dag.

Marte Wexelsen Goksøyr er engasjert i debatten om tidlig ultralyd og frykter at personer er en utrydningstruet art.

Steinar Wangen er opptatt av å være et talerør for utviklingshemmede med fokus på etikk.

I tillegg til å møtes kan møter gjennomføres på skype.  Tirsdag 20. mai ble det vedtatt at det kunne avtales møte med Stabæk guru Ingebrigt Steen Jensen.  Dette møte ble gjennomført tirsdag 27. mai og han har sagt seg villig til å bistå med å etablere nettverk.

Del
Del
Del
Del