Siste nytt om Aktiv Spaniaferie

I løpet av september skal det testes et nytt hotell og etableres et samarbeid med den Norske skolen og den Norske klubben.  De siste brikkene for å få et bra program på plass skal legges og avtaler med flyselskap og hotell må på plass.  Målet er å få til turer med frivillige, på samme måte som ULF-ferie gjør det i Danmark.  Dette for å gjøre turene så billig som mulig.

Er du venn med Ridderne på Facebook, vil du bli fortløpende oppdatert om planene, samt få siste informasjon når en egen facebookside for Aktiv Spaniaferie er klar.

Hvis alt går som Ridderne ønsker tas det sikte på at første tur blir før jul.
Turen er i første omgang en pilot for utviklingshemmede fra Asker og Bærum og de som ønsker å bli kan gi beskjed om dette på mail til Steinar Wangen på steinar@buhn1s6nugez2wge.prev.site eller på mobil til Riddernes kontor 45 02 84 20.  Tidligere artikkel om Aktiv Spaniaferie.

Del
Del
Del
Del