Siste nytt om Aktiv Spaniaferie II

Nå er avtalen med leilighetshotellet i La Mata klar og de siste detaljene med hensyn til programmet er snart ferdig.  Vi satser på to turer til Spania våren 2015.  En pilot i midten av april og en vanlig tur i overgangen april til mai, selvfølgelig avhengig av påmeldte reisedeltakere.  Til piloten trenger vi 12-20 deltakere og denne turen vil koste kr. ca. 5000.- pr. person for en reise på ca. en uke.  I tillegg må man kjøpe en flybillett til ca. kr. 1500.-  De neste turene vil koste ca. 2500.- kr. mer.  I prisen er alt inkludert fra man lander i Spania til man reiser hjem igjen, bortsett fra lommepenger og drikke utenom måltidene.  Det er flere faste programposter hver dag og mange spennnede aktiviteteter.  I løpet av oktober vil det foreligge et skriftlig program.  Det er mulig å melde seg på allerede nå, eller stille spørsmål, ved å sende en epost til post@buhn1s6nugez2wge.prev.site

Del
Del
Del
Del