Sphero – lek og læring

For å ta i bruk velferdsteknologi i sin fulle bredde, er det en stor fordel at man er trygg på bruk av mobiltelefon, ikke bare til å ringe, men også til å styre andre enheter eller skaffe seg informasjon. Sphero er et leketøy som styres av en mobilapp, men som ut over lekeverdien også kan gi erfaringer i omgivelseskontroll, problemløsing og årsak/handling.  Tek.no skrev om Sphero i januar 2012 og nå er den her.  Kulen fungerer med både smarttelefon og nettbrett.  Det tar 3 timer å lade opp ballen og da kan du leke med den i 1 time.  Her er en av flere videoer som viser hva Sphero kan brukes til.  Ridderen vil legge ut erfaringer med bruk av Sphero på sine sider og tar gjerne imot tilbakemeldinger fra lesere som har testet Sphero i en eller annen sammenheng.

Del
Del
Del
Del