Ønske om Godt nyttår til alle sammen!

Ridderne har hatt et spennende år, med mange nye kunder og utfordringer.
Årets tre siste oppdrag viser bredden i det vi holder på med.  Vi har bidratt med kunnskap om brukermedvirkning til Helsedirektoratets kommende veileder om hva som er forsvarlige tjenester til mennesker med utviklingshemming, holdt spesialkurs om kap. 9-saksbehandling for 3 engasjerte ansatte i Sigdal kommune og besøkt brukerorganisasjoner i Danmark og Sverige i forbindelse med å lage en Nordisk paraplyorganisasjon – alt i løpet av siste arbeidsuke i desember.

Humor er en viktig faktor i Riddernes arbeid og derfor er det naturlig at vi i forbindelse med denne hilsningen benytter oss av dette.  Mange av oss har nyttårsforsetter og et tilbakevendende forsett er å begynne å trene!
Trening er viktig også i vårt arbeide og i denne video kan du se resultatet av mangel på veileding.

Del
Del
Del
Del