Det er fortsatt plasser igjen

«Dette var et bra og spennende program» har folk sagt om Mestringsteknologi-konferansene som vi skal ha i Asker kulturhus 23. og 24. januar.  Vi trenger helt klart mer kunnskap om de ulike løsningene som finnes!  Denne konferansene er laget for folk med og uten kompetanse på området, så her er det noe for alle.

På konferansen vil du treffe andre som også har interesse for mestrings- og velferdsteknologi og ikke minst kunne få svar på ALLE dine spørsmål fra en av de mange fagpersonene som bemanner de nærmere 20 standene på Fagtorget, som forøvrig er gratis.

Vi tror at kunnskap om og erfaring med denne teknologien er viktig for at det skal utvikles gode løsninger, hvor brukermedvirkning går hånd i hånd med faglige og etiske forsvarlige løsninger.

Vi sees på Mestringsteknologi for alle – Velkommen

Del
Del
Del
Del