Er du opptatt av mestrings- og velferdsteknologi for mennesker med utviklingshemming?

Ridderne har opprettet en gruppe på Facebook for alle som er opptatt av eller ønsker å bli kjent med bruk av mestringsteknologi og velferdsteknologi for mennesker med utviklingshemming. Gruppen heter Mtekforalle og har i løpet av 4 uker fått over 300 medlemmer og ble startet i forbindelse med gjennomføringen av konferansen Mtekforalle i Asker i slutten januar 2020.

Målgruppen er miljøarbeidere, lærere, brukere, pårørende, politikere, og alle andre som er opptatt av temaet. Her kan du stille spørsmål, komme med utfordringer, fortelle om noe nytt eller viktig, dele en erfaring og mye annet.

Målet er at gruppen skal bidra til økt kunnskap om temaet, at flere brukere får tilgang til nyttig teknologi og ikke minst at medlemmene er oppdatert på alle mulighetene som finnes.

Del
Del
Del
Del